Besøk oss

Grenseveien 99, 0663 Oslo

Åpningstider

Man-Fre: 09:00-16:00

Kontakt oss

+47 214 215 00

Ring Oss

+47 214 215 00

Om Oss

 

VÅR HISTORIE

ORPAS OSLO AS er et autorisert regnskapsførerselskap

ORPAS OSLO AS er et autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr regnskap- og økonomisk rådgivningstjenester for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Vår historie strekker seg helt tilbake til 2000. Blant tidligere selskaper kan det nevnes Oslo Regnskapspartner AS som vi startet i 2010 og som nå er omorganisert til ORPAS. ORPAS har avdeling i Oslo og snart finner du oss i andre byer.

Vår styrke er vår profesjonalitet, høyere økonomisk utdannelse og bred erfaring som setter oss i stand til å forstå og løse klientens behov. Våre medarbeidere har drevet egne selskaper og har lang erfaring fra ledelse i både selskaper og organisasjoner. Hos oss finner du revisorer, tidligere forelesere innen økonomi og andre høyt utdannede personer innen økonomi og ledelse.

UniEconomy – 100% skybasert økonomisystem

Vi er sertifisert partner for UniMicro. Via UniEconomy kan du velge hvor mye av regnskapet du ønsker at vi skal gjøre for deg. Det er muligheter for å gi tilgang til salg, regnskap og lønn. UniEconomy kan integreres med mange bransjeløsninger. I tillegg er det lagt inn muligheter for Autobank, Kid, EHF, fakturaprint og en god del andre løsninger som gjør din og vår hverdag lettere. Med integrasjon fra Kredinor slipper du å stresse med purring og inkasso, integrasjonen og vårt samarbeid med dem ordner dette automatisk for deg.

Conta skybasert regnskap

Conta er et av Norges største skybaserte system for faktura og regnskap med over 100 000 brukere. Tjenesten kan enkelt tilpasses bedriften din sine behov ved at du selv velger de pakkene som passer for deg. Få full oversikt over økonomien til bedriften din med et enkelt regnskapsprogram, automatisk bokføring av fakturaer sendt i fakturaprogrammet og smarte rapporter med blant annet alle tallene du trenger til MVA-meldingen og Næringsoppgave 1.
Conta tilbyr også tjenester som lar deg sende tilbud og ordre rett til kundens mobil, i tillegg til EHF, kundekort, prosjekt og avdeling og en smart mobilapp som scanner kvitteringer og sender de direkte til regnskapet. Alle tjenestene knyttes sømløst til faktura- og
regnskapsprogrammet slik at du får alt du trenger på ett sted.
I Conta får du
● et superenkelt regnskapsprogram som alle kan bruke
● en gratis app som du kan scanne kvitteringer med på farta
● tjenester for å sende tilbud og ordre til kundene dine
● nyttige kunnskapsartikler, hjelpeartikler og videoer om regnskapsføring og det å drive
bedrift, inkludert et helt gratis regnskapskurs
● mulighet til å invitere regnskapsføreren din inn i programmet
● elektronisk signering med Signident
● og mye, mye mer er på vei!
Les mer på www.conta.no