Besøk oss

Grenseveien 99, 0663 Oslo

Åpningstider

Man-Fre: 09:00-16:00

Kontakt oss

+47 214 215 00

Ring Oss

+47 214 215 00

Tjenester

 

Regnskap

Våre ansatte har lang erfaring med bokføring, innsending av merverdiavgift og utarbeidelse av rapporter. Du får en dedikert regnskapfører som sørger for at vedkommende kjenner godt til ditt selskap

Lønn

Vi hjelper deg med spørsmål innen lønn og personal. Vi sørger for å sende inn A- melding og annen pliktig rapportering for deg i forbindelse med lønnskjøring. Via Autobank kan vi sende fil for lønnsutbetaling direkte til din bank. Du trenger kun å godkjenne denne for å utbetale lønn.

Fakturering

Vi kan sende faktura til dine kunder i henhold til fakturagrunnlag for deg. For klienter som ønsker tilgang i programmet har vi mulighet for det. Med dette kan våre klienter lage faktura direkte i systemet, denne blir bokført samtidig. Med Autobank og kid på faktura er dine innbetalinger alltid oppdatert.

Budsjettering

Mange bedriftseiere mener de ikke har bruk for budsjett, men flere og flere innser nå viktigheten med å ha budsjett. Vi hjelper deg å sette opp dette, samt gå igjennom ditt regnskap senere for å finne årsaker til avvik.

Intern kontroll

Internkontroll kan bidra til å fange opp avvik i bedriften, samt andre uregelmessigheter i din bedrift. I tillegg er det en del andre områder enn regnskap som intern kontroll skal ivareta. Vi kan hjelpe deg med å sette dette opp.

Årsoppgjør

For de fleste selskaper ordner vi skattemelding og årsoppgjør med vedlegg som trengs. Vi er også behjelpelige med general forsamlings protokoll. For selskaper som ønsker tilbyr vi styremøte sammen med regnskapsfører.

Etablering av selskap

Etablering av selskap kan være vanskelig. Vi hjelper deg med de fleste former for selskaps. Vi gir deg informasjon om rettigheter og plikter ved de ulike selskapstypene. Sammen med deg kan vi finne selskapsform som kan passe for deg.

Risikoanalyse

Vi tilbyr å lage risiko analyse for din bedrift sammen med deg. Dette arbeidet utføres av medarbeidere som har lang erfaring fra ledelse i selskaper og organisasjoner. Dette er med på å bidra at du får informasjon som er vesentlig for din bedrift og de avgjørelser du skal ta.

Rådgivning

Vi samarbeider med ledende leverandør av oppslagstjenester innen regnskap, lønn, og personal. I tillegg har vi samarbeid med flere advokat og revisjonsselskaper, slik at vi er godt rustet til å kunne gi deg råd og veiledning innen vårt felt.